dijous, 27 de setembre del 2007

Dark Tourism

Ara començo a experimentar amb tot això (massa tard?). Només comentar que el tema del Dark Tourism m'ha deixat bastant pillada..és veritat que ja n'havia sentit a parlar però el que no sabia és que una cosa tan trista i chungui com lo de Chernobil, resulti morbòs i atractiu per algunes persones, en definitiva turistes...
Suposo que algun poder d'atracció ha de tenir pq tingui "visitants", deixant de banda la radiació...en fin....pa' gustos colores! Recordo un dia a classe que va sortir el tema dels turistes que anaven a veure la frontera entre Mèxic i EE.UU, per tal de veure (en vivo i en directo) quines penúries passen els ciutadans mexicans que sommien amb poder arribar a l'altre banda i millorar les seves condicions de vida, tot plegat una mica surrealista no??
S'accepten comentaris..jejejjeeeee! (si és que lo he hecho bien)

3 comentaris:

DonAire ha dit...

El dark tourism és la suma de moltes situacions diferents. En alguns casos, la necessitat de sortir de la bombolla turística; d'altres busquen realitats; altres es mouen per un esperit sol·lidari; i finalment, suposo que hi ha gent que cerca emocions intenses i especialment úniques.

Però en tots els casos, és un símptoma que el turisme està canviant.

Laureta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Laureta ha dit...

Finalment he pogut llegir la teva entrada del dark tourism (és curiós però amb el portàtil no el puc llegir).
Jo penso que el dark tourism és un turimse molt morbós. Com dius tu; "pa gustos colores".
L' altre comentari l' he suprimit... encara em falta pràctica amb això del blog.