dimarts, 9 d’octubre del 2007

Sobre el que ha dit avui el teacher....

Després del que ha dit i de que jo hagi pensat sobre el tema he arribat a les següents conclusions;
Em sembla que un dels motius pels quals no s'escriu massa, sobretot en els blogs, és el fet de pensar cadascú indibidualment que no som suficientment "madurs" turisticament parlant. Amb això vull dir que, sobre molts dels temes que es parla en OGET o d'altres assigantures de la carrera, no en tenim ni la més remota idea i la por al ridicul ens pot.
Tot això és una opinió personal, vull dir que potser estic equivocada i hi ha algú que, ara per ara, no té cap inconvenient en dir la seva en temes ja tractats.
No crec que sigui el grau de dificultat de les assignatures el que ens frena, de moment a OGET no hem treballat gaires continguts especialment complicats d'entendre, però la veritat, em sembla a mi, és aquesta, no ens sentim suficientment capaços d'opinar sobre algunes coses.
La universitat, teoricament ens ha de fer crèixer com a persones, ens ha de fer adquirir uns coneixements tècnics i així completar la nostra vida laboral en un futur....tot això està molt bé (a la pràctica les coses no són ben bé així).
La por a donar una opinió erronia o totalment fora de lloc en segons quines coses crec que ens frena una mica a tots. S'ha de reconeixer també que el passotisme és una de les caracteristiques de la meva generació....
Bé això només era una opinió personal...opineu si us plau sobre això (sempre que aconsegueixi averiguar com agregar mes penya al meu blog!!).

5 comentaris:

Bernat Terrats ha dit...

Hey bones! Estic d'acord amb la teva opinió. Crec que tenim por de fer el ridícul perquè pensem que la nostra opinió és inexperta i una mica "penosa" segurament per falta de coneixements i seguretat en el que ja coneixem.

A més, portem tota una vida d'estudiant dins de l'educació 1.0, i diguem que les altres assignatures que fem tampoc és que siguin 2.0, per tant, estem a cavall entre 2 maneres d'ensenyar. Ens costarà adaptar-nos!

Pobre Donaire avui, s'el veia una mica decepcionat, però jo crec que el seu sistema és molt vàlid!

Fins dijous!

Laureta ha dit...

He llegit molts dels vostres comentaris (el del Bernat també l' he llegit).
Estic d' acord amb vosaltres però hauríem de començar a dir la nostra i deixar-nos de la por a fer el ridícul. Ens podem ajudar uns amb els altres si ens equivoquem, suposo que també és això el que es busca el metode 2.0,no???

Anònim ha dit...

"La opinión es como el culo;todos tenemos uno". Podemos estar acertados o equivocados, pero si no la damos estamos muertos. Yo estoy constantemente en contra de las opiniones de laureta, pero ella está viva porque tiene opinión. Dejaros de tonterías: nadie se va a reír de vuestras opiniones, y si no las decís, nunca las podréis contrastar ni mejorar

rosi ha dit...

Estic totalment d'acord amb vosaltres en referència a que tenim por de fer el ridicul. Però d'això es tracta d'equivocar.nos i corregir.nos perquè es una gratificant manera d'apendre. I qui millor per corregir.nos que el nostre profe, ja que ell es l'expert en la matèria no us sembla??

Anònim ha dit...

La vida está para dar opiniones. Con todo el respecto por supuesto. Hoy quiero dar una opinión acerca de tu blog...Creo que le falta una cosa muy importante: Tu FOTO.

No creas que estoy intentando ligarte, pero es bueno saber con quién se habla (mejor dicho se escribe).

Creo que ha sido un buen post el que has escrito y te animo a que sigas escribiendo más.

La opinión no quiere decir que sea inmóvil. Todos la vamos moldeando a lo largo de nuestra vida. ¿A qué tu opinión no es la misma ahora que hace dos o tres años?.
Lo importante es que no creas qe los demás a los que incluyo a los profesores son como dioses y no se equivocan. ¿Te imaginas al Donaire dando clases de matemáticas o de álgebra? ¿Te imaginas a mí jugando al fútbol con mi barriga?. Cuándo veas a una persona que crees que sabe mucho, piensa siempre en ella cuando está en el water cagando, y verás que no es diferente de los demás mortales.
Piensa en Bush, o en el Rey o en el Papa, o en Einstein encerrados en su water.
Opinión tendrán, pero también como nosotros se equivocan diariamente pues gracias a Dios no hay nadie que sea perfecto.
Nobody is perfect...but who want to be "nobody".
Saludos y no te olvides de tu foto para ver tus bonitos ojos....eh...qué no es una proposición deshonesta...jeje