dimarts, 12 de febrer de 2008

Hotel Mr. President


Un nou hotel ofereix habitacions amb líders del segle XX.

A Belgrad han creat un hotel, el Mr. President, que decora les seves habitacions amb retrats de personatges històrics del segle XX, fins aquí tot molt normal, ara bé, el més sorprenent de tot és que una de les habitacions inclou el retrat de Hitler, l’home que fa 67 anys va ordenar l’atac aeri sobre la mateixa ciutat. Aquesta habitació és la que té més demanda.
Criticat per molts i admirat per pocs, el propietari s’explica dient que normalment el client de qualsevol hotel no recorda mai el quadre que hi havia a l’habitació on ha dormit, contràriament, després d’allotjar-se al Mr. President és impossible oblidar-s’en.
D’entre els retrats més importants, destaquen, Lenin, Gandhi, Castro o Arafat, pròximament s’hi penjarà el de Felipe González.
Aquest hotel es classificaria dintre del turisme mòrbid, ja que, molt pocs de nosaltres podríem dormir amb la figura d’un dictador al capçal del llit.7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celulite, I hope you enjoy. The address is http://eliminando-a-celulite.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

I do like ur article~!!!...................................................

Anònim ha dit...

最豐滿最好之稻穗,便最貼近地面........................................

Anònim ha dit...

人不能像動物一樣活著,而應該追求知識和美德.................................................................

Anònim ha dit...

來看看你逛逛blog囉,加油!............................................................

Anònim ha dit...

No one knows the weight of anothers burden. ..................................................

Anònim ha dit...

It is never too late to learn. ............................................................